Weekend Averbode 23 t/m 25 april 2021

Weekend Averbode pkn anloo zuidlarenAl verschillende keren zijn wij met een groep belangstellenden op bezoek geweest in de abdij van Averbode, gelegen in de Belgische Kempen. Omdat de belangstelling blijft voortduren, gaan we ook in 2021 weer een keer naar Averbode en wel in het weekend van 23 t/m 25 april.

We vertrekken op vrijdag aan het begin van de avond of – zo mogelijk – al eerder, de zaterdag is bestemd voor een rondleiding door het klooster en het verkennen van de omgeving (of het ondergaan van de stilte voor wie daar de voorkeur aan geeft), de zondagmorgen is er gelegenheid tot het maken van een wandeling in de bossen rond de abdij en het bijwonen van de eucharistie. Tussen alle activiteiten door nemen wij uiteraard ook deel aan de drie dagelijkse diensten in de abdijkerk. Na het middagmaal op zondag reizen wij weer terug naar Zuidlaren.

Kortom, een boeiend en gevarieerd programma. Voor wie alvast in de stemming wil komen, is de website www.averbodemoment.be een aanrader. Wat de kosten betreft: het verblijf komt op 148 euro voor twee nachten (inclusief alle maaltijden) en daar bovenop komen nog de (gedeelde) reiskosten.

Nadere informatie en opgave bij ds. Robert-Jan ten Have, tel. 050 409 1764 of rjtenhave@pknanloozuidlaren.nl.


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren