• Start
  • Predikanten
  • ds. J. van Slooten

ds. J. van Slooten

Mijn naam is Jelle van Slooten. Ik ben geboren op 16 juli 1959 op Urk. Sinds 29 januari 2012 ben ik als fulltime predikant verbonden aan de Laarkerk. Hiervoor was ik bijna zeven en een half jaar predikant in Westerbork. Ik ben als predikant begonnen in Zoutkamp. Daar heb ik bijna zes jaar de gemeente mogen dienen.

Ik heb gestudeerd aan de Protestantse Theologische Universiteit (ThUK) en aan de Universiteit van Amsterdam (UVA).

Lezingen die ik geef voor Classes, gemeenten en/of leerhuizen gaan meestal over het Jodendom, de Joods-christelijke verhouding en Joodse literatuur.
Vanwege bovenplaatselijk werk ben ik voorzitter van de Classicale Werkgroep Kerk & Israël Groningen-Drenthe, lid van de Protestantse Raad van Kerk & Israël van de PKN en lid van het Classicaal College voor het Opzicht in de Regio Groningen-Drenthe.

Als vrijwilliger ben ik bestuurslid van Stichting Urker Botter. Samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn we bezig met onderhoud van onze - meer dan honderd jaar oude - botter UK 12 waar we ook mee zeilen. Een zeer fysieke en ontspannende bezigheid.
Ik ben getrouwd met Feikje. We hebben twee kinderen: Habo (1994) en Sarah (2006).

Als ik voorga in de Laarkerk stuur ik een Eredienst nieuwsbrief rond. U kunt zich hier aanmelden via de knop Eredienst nieuwsbrief.

ds. J. van Slooten
Domineeskamp 9
9471 BG Zuidlaren
050 364 5662
jellevanslooten@laarkerk.nl


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2019 PKN Anloo - Zuidlaren