Skip to main content

LaarkerkTV

Laarkerk TV bestaat uit de reporters Jordy Jager en Jan Jaap Breukelman. Gewapend met camera en microfoon gaan zij als duo aan de slag met een belangrijke en uitdagende opdracht: verslag doen van de kerkelijke activiteiten die zich binnen de Laarkerk afspelen en hier meer bekendheid aan geven. Laarkerk TV is niet alleen bedoeld voor mensen die de kerk nog niet kennen want: als u dacht dat u alles al wist over de Laarkerk, dan hebt u het mis!

Door middel van reportages en vlogs zullen zij de vele aspecten van de kerk belichten. Zo doen zij verslag van grote evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse rommelmarkt. Deze reportages zijn op internet te bekijken via onze social mediakanalen en de website.
Daarnaast zal Laarkerk TV ook regelmatig te zien zijn via de beamer, voorafgaand aan de dienst. Het kan ook zijn dat in de toekomst de reporters door de dominee op pad worden gestuurd om een bijdrage te leveren aan een dienst met een bepaald thema.

In de serie ‘de Kerkwerkers’ volgen onze reporters kerkleden die werkzaamheden verrichten binnen onze kerk. Zo volgen zij de dominee of de organist bij de totstandkoming van een dienst, volgen zij de koster of de tuinmannen van de Laarkerk. Hierbij zullen zij niet alleen filmen en interviewen maar ook zelf ervaren wat er allemaal bij komt kijken.
Aangezien december vol zit met kerkelijke activiteiten zijn de reporters Jordy en Jan Jaap al van start gegaan. Wees dus gewaarschuwd, u zult ze tegenkomen!

Volg ons op instagram: https://www.instagram.com/laarkerktv/