Pelgrimeren in groningen

Samen
Datum: zondag 24 januari 2021 11:00

Locatie: Vertrek bij de Meent

groningsepelgrimage pkn anloo zuidlarenNa de eerste pelgrimstocht van dit seizoen kwam de kink in de kabel. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona is het lastig om met een grote groep te reizen en elders 'op pad te gaan'. Maar een wandeling in de buitenlucht, elkaar ontmoeten en even bijpraten wordt wel gewaardeerd. Daarom hebben naast de geplande data een aantal extra pelgrimages ingepland en wandelen we na de ochtenddienst vanaf de Laarkerk in de omgeving van Zuidlaren en bezoeken we onze kerken ‘dicht bij huis'.

Zondag 13 december is een extra ingeplande pelgrimage. We wandelen een rondje Vijftig Bunder, het Noordlaarderbos en hopen een bezoek te brengen aan de kerk in Noordlaren.
Zondag 24 januari gaan we niet naar de stad Groningen maar wandelen we via De Strubben-Kniphorstbosch naar de Magnuskerk in Anloo. Zoals het nu lijkt fietsen we eerst naar Schipborg en wandelen we vanaf daar richting Anloo.
Zondag 14 maart: wandelroute wordt nog uitgestippeld. Het lijkt ons in ieder geval leuk om de Dorpskerk te bezoeken en vooral meer te horen over de historie en de kerkgeschiedenis van de Dorpskerk
Zondag 8 mei is nog een verrassing (ook voor onszelf).
• Noteer de data alvast in de agenda. Nadere informatie volgt in Samenklank, de website en de zondagsbrief.
Als je meegaat graag even doorgeven aan Wilma (wilmadegroot@pknanloozuidlaren.nl) of Triny (tvdploeg@pknanloozuidlaren.nl).

 

 

Alle datums


  • zondag 13 december 2020 11:00 - 15:00
  • zaterdag 8 mei 2021 11:00
  • zondag 14 maart 2021 11:00
  • zondag 24 januari 2021 11:00

Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2020 PKN Anloo - Zuidlaren