• Start
  • Commissies
  • Rommelmarkt

Rommelmarkt

rommelmarkt logoDe voorbereidingen voor de rommelmarkt in 2018 zijn al weer in volle gang! De opbrengst van de markt gaat zoals ieder jaar naar het goede doel.

Rommelmarkt 2018 zaterdag 28 april 2018 van 9.00 tot 16.00 uur op het kerkplein Laarkerk Zuidlaren.

Heeft u nog goed bruikbare spullen voor de markt? Dan kunt u bellen naar 050 409 3919 voor een afspraak en zo nodig halen we de goederen op.

Inbrengdagen (kerkplein Laarkerk): 24 februari, 10 maart, 24 maart en 7 april van 10.00 - 12.00 uur.

Er worden geen bedden, kasten, banken en vloerkleden meer ingenomen.

Rommelmarkt 2017
Al bijna een jaar lang bezig met de voorbereidingen voor de markt. En dan is het ineens maandag 1 mei.....
Vroeg in de ochtend verschijnen de eerste strijders ten tonele. De opbouw van de twintigtenten is begonnen. Beetje bij beetje wordt het kerkplein omgetoverd tot een groot en gezellig evenemententerrein. Iedere dag komen er meer en meer vrijwilligers en goederen bij, wat een hoop spullen!! Alles belandt op de juiste plek en dan is het ineens zaterdagochtend 9 uur. De vaste handelaren en vele andere bezoekers staan keurig achter het rood/witte lint te wachten en dan verklaart Rindert de markt voor geopend! Elk jaar is het weer een mooi gezicht, hoe sommige gewapend met een grote boodschappentas en met bezweet voorhoofd zich een weg banen naar de stands die (voor hun) van waarde zijn. De bezoekers blijven de hele dag in grote getale komen en het weer werkt geweldig mee! Dit alles bij elkaar levert het gigantische eindbedrag op van € 35,500,-. Lieve mensen, namens de commissie willen wij een ieder, die op wat voor manier dan ook heeft geholpen met de markt hartelijk bedanken! Zonder uw hulp hadden wij dit niet voor elkaar gekregen! Van dit geweldige bedrag gaat er € 20.000,- naar het project Kinderhulp Gambia. Aangezien er in onze kas nog een reservebedrag overblijft heeft de commissie besloten nog eens €5000,- te verdelen over andere goede doelen, te weten;
€1000,- zal er worden overgemaakt naar de familie Anema (t.b.v. aanschaf mooie driewieler bij Lentis).
€1000,- zal er worden overgemaakt naar de Voedselbank.
€1000,- zal er worden overgemaakt naar de Laarkerk (vaste gift).
€1000,- zal er worden overgemaakt naar de familie Werkman (aanschaf waterpomp Afrika).
€500,- zal er worden overgemaakt naar Stichting Jarige Job.
€500,- zal er worden overgemaakt naar de wereldwinkel Zuidlaren (aanschaf nieuwe tent).

Iedereen hartelijk bedankt en tot de volgende editie!

© 2018 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.