• Start
  • Commissies
  • Creatieve Gemeente

Werkgroep Creatieve Gemeente

Nieuwe tentoonstelling in de Meent

In september is een aantal leden van onze kerken naar Schiermonnikoog geweest om met elkaar te leren over fotografie. Onder de bezielende leiding van Gerrit Denekamp als fotograaf en Jakob Moorlag als gids hebben ze Schiermonnikoog verkend en gefotografeerd, waarbij de deelnemers les kregen over welke lenzen, welke sluitertijd, diafragma’s en over wat spannend is in een foto.
Van de tientallen foto’s die gemaakt zijn, is door de fotografen zelf een keuze gemaakt. Van elke fotograaf hangen er twee foto’s die u de komende tijd in De Meent kunt bewonderen. Daarnaast hangen er nog een aantal extra foto’s die door alle fotografen gezamenlijk zijn uitgezocht en als best gewaardeerd uit de bus kwamen.
De weersomstandigheden waren ideaal: wisselende bewolking, verschillende soorten wolken en een schitterende natuur. We hopen u met deze expositie een beetje een beeld te kunnen geven van het mooie Schier.
U ziet foto’s geëxposeerd van: Gerrit Denekamp, Herman van der Kruk, Bé Thije, Dick Moes, Carla van der Kruk, Heleen Hoving, Lambertus Eringa, Kristiene Heemskerk en Ruud Timmer.

 

D.m.v. Wisselende exposities in de Meent proberen we de creativiteit in de gemeente, maar ook daarbuiten, zichtbaar te maken. 
We hebben ook de beschikking over een vitrine, interessante verzamelingen zijn welkom!
Aanmeldingen bij Marian Timmer en Pete Jager

© 2019 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.