Top 2000 quiz / ‘church goes top 2000’

top 2000 pkn anloo zuidlarenHet einde van het jaar komt alweer in zicht en daarmee dus ook de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Traditiegetrouw staat menig radio dan afgestemd op NPO Radio 2 voor de ‘Lijst der Lijsten’, oftewel de Top 2000!
Net als vorig jaar willen we vrijdag 22 november wederom de Top 2000 quiz organiseren.

Voor wie schreef Eric Clapton ‘Tears in Heaven’, waarom werd Phil Collins ervan beschuldigd een drenkeling niet te helpen en wie is die wereldberoemde gitarist die de gitaarpartij voor zijn rekening neemt op ‘While my guitar gentley weeps’ van the Beatles?
Geef je snel op om mee te doen (want dat wil je), je kunt met anderen een groepje vormen of gewoon individueel meedoen!
Deelname is uiteraard gratis, net als de

...

Praisedienst

praise dienst pkn anloo zuidlarenOp zondagavond 3 november om 19.00 uur in de Laarkerk.
Thema: ‘Vol van hoop!’
U wordt van harte uitgenodigd om samen liederen te zingen, die alles met ons leven van alledag te maken hebben. Soms gaan wij door diepe dalen en soms lacht het leven ons toe. ‘Kyrie’ en ‘gloria’ wisselen elkaar in elk geval voortdurend af. We mogen hoe dan ook leven vanuit de hoop die ons ‘van boven’ geschonken wordt. Het zingen waard!
Leiding: Margreet Verspuij.
Zangondersteuning: Agnes Jager, Diane van der Neut en Margreet Verspuij.

Het fruitpakhuis

fruit pakhuis pkn anloo zuidlarenIn november is het dankdag voor gewas en arbeid. In de kerkdienst van zondag 3 november willen we in de Dorpskerk en in de Laarkerk hierbij stilstaan. Wij danken God voor de verkregen gewassen en willen graag de oogst met elkaar delen. Hiervoor wordt op zaterdagmiddag 2 november een fruitinzameling gehouden. Van het ingezamelde fruit mogen de kinderen fruitbakjes maken die na de dienst van 3 november door u kunnen worden meegenomen. U kunt een fruitbakje geven aan iemand binnen of buiten onze gemeente die, volgens u, een beetje extra aandacht verdient.

Een aantal fruitbakjes kan door de kinderen zelf worden bezorgd (de diaconie draagt zorg voor adressen).
Helpt u en help

...

Zuidlaardermarkt

zuidlaardermarkt 2016 pkn anloo zuidlarenKom tijdens de Zuidlaardermarkt uw consumpties gebruiken in onze tenten bij de Synagoge en/of de Zijbeuk.
Bij de Synagoge gaat de opbrengst naar de musical en ons jeugdwerk, bij de Zijbeuk naar Tanzania, waar Compassion zoveel mogelijk kinderen helpt om naar school te kunnen. (zie hier)
Ook kunt u bij de Zijbeuk het ingevulde scheurkalender blaadje van vrijdag 11 oktober inleveren en daar vindt om 16.00 uur de trekking van de prijsjes plaatst.

vrijdag 4 oktober | film: Lazzaro Felice

Lazzaro Felice filmavond pkn anloo zuidlarenvrijdag 4 oktober | film: Lazzaro Felice (begeleiding da. Gonny de Boer)
Op de grens van magie en realisme, te midden van zonovergoten Italiaanse tabaksvelden, speelt het moderne sprookje Lazzaro Felice (‘Gelukkig als Lazarus’) zich af. Plattelandsjongen Lazzaro, geboren en getogen in het geïsoleerde dorpje Inviolata, is de goedheid zelve en staat altijd voor iedereen klaar. De mensen om hem heen bestempelen hem als ‘simpel van geest' en maken hier gretig gebruik van. Zo ook de verwende jonge edelman Tancredi, die Lazzaro overtuigt om hem te helpen bij het in scène zetten van zijn eigen ontvoering. Hij hoopt hiermee de aandacht te krijgen van zijn moeder, markiezin

...

Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2019 PKN Anloo - Zuidlaren