Voorjaarswandeling sectie Zuid

voorjaars wandeling pkn anloo zuidlarenOp zondag 19 mei is er een voorjaarswandeling te Gasteren onder leiding van Jan Siem Rus. Wij verzamelen ons op de parkeerplaats Gasterense Duinen aan de Oudemolenseweg te Gasteren (weg van Gasteren naar Oudemolen). De wandeling start om 11.45 uur. De lunch na de wandeling wordt verzorgd door pastoraal team sectie Zuid!

U-ni†ed dienst 12 mei

logo united jeugkerk zuidlaren‘God schiep de mens omdat hij van verhalen houdt’ - Elie Wiesel
Als je iemand iets wilt vertellen dat echt belangrijk is, gebruik je een verhaal. Want een goed verhaal laat je naar de wereld kijken met nieuwe ogen. En ook naar jezelf. En naar andere mensen. Verhalen hebben verbindende kracht omdat ze je meetrekken in een ander perspectief. Opeens begrijp je iets van die ander. Daarom vertelde ook Jezus verhalen. Op 12 mei leren we hoe verhalen de wereld steeds opnieuw veranderen. Kaj van der Plas is verhalenverteller en dominee en gaat ons alles vertellen over de kracht van verhalen.

Koninklijke onderscheiding

Koninklijke onderscheiding piet gerry lugtenborg pkn anloo zuidlarenHet heeft zijne Koninklijke Majesteit behaagd om Piet en Gerry Lugtenborg te benoemen als Lid in de Orde van Oranje-Nassau  vanwege hun grote inzet en betrokkenheid bij de kerk en maatschapij.
De versierselen behorende bij deze onderscheiding zijn uitgereikt door burgemeester Marcel Thijsen op vrijdag 26 april in de Bonifatiuskerk in Vries. Van harte gefeliciteerd!

Vrijwilligersavond Laarkerk

vrijwilligers avond laarkerk zuidlaren 2019Zaterdag 11 mei, Vrijwilligersavond 
Alle vrijwilligers van de Laarkerk in het zonnetje

Op zaterdag 11 mei bent u van harte welkom om 17.30 uur.
U wordt ontvangen met een drankje en er is een warm en koud buffet. Tevens wordt er een programma georganiseerd voor de ontspanning. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we elkaar kunnen ontmoeten; daar is ook volop ruimte voor.

Waarom wordt deze avond georganiseerd?
Als vrijwilliger bent u/jij onmisbaar in de organisatie. Zonder vrijwilligers is er geen gemeente.

...

Rommelmarkt 2019

rommelmarkt logoDe gezelligste en grootste niet commerciële rommelmarkt van Noord-Nederland, zo wordt onze rommelmarkt inmiddels genoemd in de krant. Iets om trots op te zijn. Zaterdag 13 april was het ondanks het slechtere weer, inderdaad weer heel gezellig en hadden we een prima opbrengst van ongeveer 22 duizend euro netto. Ruim voldoende om de toezeggingen aan de drie goede doelen waar te maken.  Radio en TV Drenthe waren aanwezig om de “afscheidswedstrijd” van Rindert Visser als voorzitter mee te maken. Zondag de 14-de hebben we Rindert in de dienst in het zonnetje gezet, 25 jaar de drijvende kracht achter de markt. Rindert bedankt!

Maar de markt gaat gewoon door, volgend jaar onder leiding van het nieuwe voorzittersduo: Ruud Timmer en Wout Neutel. We houden de rommelmarkt dan op

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • © 2019 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.