Er is op zondag 13 augustus geen oppasdienst voor de kinderen van 0-4 jaar tijdens de eredienst ivm de werkzaamheden in de Meent. Wij verwelkomen de kinderen weer vanaf 20 augustus!

cursus fotografie pkn anloo zuidlarenDe basiscursus fotografie is achter de rug. Er waren 11 cursisten en ook bijna 11 verschillende camera's.
De eerste avond zijn we bezig geweest met de theorie van het fotograferen. Iedereen is na afloop met een tas vol informatie naar huis gegaan.
Op de tweede avond zijn we aan het fotograferen geweest.
Er waren twee opdrachten.
Opdracht 1: maak een foto van het windmolentje en laat zien dat het draait en stilstaat; een sluitertijd opdracht.
Opdracht 2: maak een foto van het model met een onscherpe en scherpe achtergrond; een opdracht voor het diafragma.
Daarna zijn we naar het Noorder Sanatorium gegaan voor een vrije opdracht.
Op de derde avond hebben we de foto's besproken. Er waren
...

laarkerk zuidlarenZondag 17 juli sluiten we het kerkelijke seizoen af met een kerkdienst, voorbereid door de commissie Eredienst. Na afloop van de dienst drinken we gezamenlijk kofie met wat lekkers erbij.  
Wie wil er iets lekkers bakken voor deze zondag?

Graag invullen op de lijst in De Meent, mailen naar bbonder@pknanloozuidlaren.nl of bellen naar 050-8503252, zodat we enig inzicht hebben in de hoeveelheid koek/taart die we kunnen verwachten.De lijst ligt vanaf 2 juli in De Meent.Uw koek/taart kan voor de morgendienst van 16 juli worden ingeleverd in De Meent. Alvast onze hartelijk dank!!

de meent gesloten pkn laarkerk zuidlaren

In de periode van 17 juli tot en met 11 augustus worden de vloer en de keuken van De Meent vervangen. Dit betekent dat er in het geheel geen gebruik kan worden gemaakt van ruimten rond de Laarkerk en dat er geen facilitaire voorzieningen zijn. In dringende gevallen kan contact worden opgenomen met de heer Willem Bouma, telefonisch te bereiken onder 06 4532 7725

In de periode van 17 juli tot en met 11 augustus worden de vloer en de keuken van De Meent vervangen. Dit betekent dat er in het geheel geen gebruik kan worden gemaakt van ruimten rond de Laarkerk en dat er geen facilitaire voorzieningen zijn. In

...

fietstocht 2

Op zondag 25 juni werd door sectie Zuid van de Laarkerk een fietstocht georganiseerd. Onderweg was er gelegenheid om iets te drinken met iets lekkers erbij. Daar was de opdracht een schilderij te maken, waar een ieder zijn of haar creativiteit in kon uitleven.

Het resultaat mocht er zijn! fietstocht 1

© 2017 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.