Nieuwjaarsconcert in de synagoge Zuidlaren

nieuwjaarsconcert pkn anloo zuidlarenOp 20 januari, 15.00 uur een concert door het Merwede Trio: een unieke combinatie: Louise Berendsen - fluit,  Sophie van Dijk - harp, Els van der Weij, saxofoon.

De dames hebben elkaar ontmoet op het conservatorium te Utrecht waar ze alle drie afgestudeerd zijn. Daarna heeft ieder in zijn eigen vakgebied masterclasses gevolgd bij diverse gerenommeerde musici. Sinds 2017 spelen ze samen in deze combinatie en treden op door het hele land met een bijzonder programma. Al vrij snel doken zij met hun moderne instrumenten namelijk de oude muziek in, ter gelegenheid van het Monteverdifestival in 2017. Het bleek een mooie ontdekkingsreis te worden, zeker met de inspirerende lessen van Barokfluitist Wilbert Hazelzet. ...

We bakten ze weer mooi bruin

oliebollen actie 2018 world servants anloo zuidlarenEen impressie van een dag oliebollen bakken voor het goede doel.

Laarkerk, vijf uur in de morgen. De eerste troepen verzamelden zich in De Meent om beslag te maken. Een mooie mix van oudgedienden (zo mogen ze zichzelf inmiddels wel noemen) en een jongere garde. De professioneel ingerichte rijskast van een gerenommeerde lokale leverancier zorgde ervoor dat het beslag op een gecontroleerde manier de hoogte in kon gaan. Ondertussen werd de olie alvast in de bak gegoten en keurig op temperatuur gebracht. Vergeten cruciale onderdelen werden keurig nabezorgd door een spontane held en de koffie zorgde ervoor dat men fatsoenlijk wakker kon worden.

Rond half 8 kwamen er hulptroepen en kon het

...

Vacaturebank Laarkerk

vacature bank pkn anloo zuidlarenBijgevoegd in samenklank 15-1 vinden Laarkerk gemeenteleden een schrijven inzake de vacaturebank.

De wijkraad van de Laarkerk heeft ons verzocht om opnieuw een vacaturebank op te zetten.
De wijkraad, commissies en werkgroepen gaan bij ons aangeven wanneer zij nieuwe leden zoeken.
U / jij kunt aangeven welke klus / taak / functie je wilt oppakken.
Een soort van geven en ontvangen, vraag en aanbod.

Dagelijks zijn er veel leden binnen onze gemeente aan het werk.
Naast de predikanten en ons kosters echtpaar ook heel veel andere actieve leden, voor en achter de schermen. Daarvoor dank, want we doen het met elkaar.
Ouderlingen, diakenen, jeugdwerkers, beamerbediendes, EHBO’ers, koffieschenkers, schoonmakers, PP makers, klussers, tuinmannen, KND

...

Oliebollenactie voor Ghana

Ook dit jaar verkopen wij weer onze heerlijke oliebollen, gebakken door de jongeren van U-ni†ed, World Servants en anderen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan het Ghana project.

oliebollen actie world servants anloo zuidlarenOliebollen Naturel zak a 10 stuks € 8,- en met Krenten zak a 10 stuks € 8,50.

U kunt bestellen via de online bestellijst via: Oliebollen bestellen

Ook ligt er een bestellijst in alle drie de kerken, waarop u uw bestelling kunt noteren.

U kunt ook telefonisch bestellen via
fam. van der Ploeg: 050 409 4525
fam. Denkema: 050 409

...

Happen en Stappen gemeentebreed

herfst kookcafe pkn anloo zuidlarenWinterhappen en Stappen 2.0 Westlaren
Om alvast in de agenda te zetten: Happen en Stappen in een nieuwe vorm. We hebben al een datum geprikt: zaterdag 9 maart. Nadere informatie volgt. 

Dorps- en Laarkerk - Wijk Centrum
Samen willen wij Happen en Stappen organiseren en wel op vrijdag 29 maart.
Voor de Dorpskerk betreft het de gemeenteleden die in het centrum, Annerweg, voormalig Kazerneterrein, De Groeve, Midlaren en Noordlaren wonen.
Nadere informatie volgt. 

Running Dinner voor Wijk

...

© 2018 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.