fietstocht pkn anloo zuidlarenOp 25 juni is de jaarlijkse fietstocht voor Wijk Zuid, georganiseerd door het Pastorale team.
Om 13.00 uur verzamelen we bij De Tol.
We fietsen dan met elkaar een mooie route van ca. 20 km. Halverwege is er iets te drinken met wat lekkers erbij en een activiteit.
Wees welkom!

pinksterdienst zuidlarenOnder verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken wordt op zondag 4 junide oecumenische Pinksterdienst gehouden op het terrein van Dennenoord naast de Ontmoetingskerk.
Het thema van deze dienst is: ‘De Geest krijgen’.
De dienst staat onder leiding van ds. Wouter Slob, daarbij bijgestaan door de collega's van de andere kerken. Na de dienst is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn voor alle kerkgangers. U kunt genieten van de door u zelf meegenomen koffie of thee met natuurlijk een lekkere versnapering.
Een ieder wordt verzocht om zelf een stoel mee te nemen. De dienst begint om 10.00 uur.

Bij slecht weer wordt de dienst gehouden in de Laarkerk.Wij

...

rommelmarkt logoHet derde rondje rond de kerk zit er weer op.
Het weer en de bezoekers waren top.
De kramen en de tenten sierden het geheel rond de kerk.
Dit was het resultaat van saamhorigheid en heel veel werk.
Alles liep zoals het was getekend en uitgepast.
De kramen en tafels bezweken haast onder hun last.
Bij het uitpakken geeft dit een rommelig geheel.
Maar vrijdag stond alles op zijn stee en dan is ieder heel tevree.
Zaterdag liep het storm, wat een mensen
De werkgroep kon zich geen betere start wensen.
Bezoekers bleven heel lang plakken.
En daar kon de witte bakker niet tegen bakken.
Tachtig blikken kapucijners vlogen weg.
En

...

geslaagd pkn anloo zuidlarenDe eindexamens starten in mei/juni. Ken jij/kent u jongeren in onze gemeente die dit jaar eindexamen doen? Voor hen is het een spannende tijd. De jeugdraad wil ook dit jaar graag bij de jongeren die de uitslag van hun eindexamen langs voor een kleine attentie. Om niemand te vergeten vragen wij uw/ jouw hulp! Help mee om de lijst compleet te maken, zodat wij ook hierin een meelevende gemeente kunnen zijn! De namen kunt u/kun jij via de mail doorgeven: phu@pknanloozuidlaren.nl of wdegroot@pknanloozuidlaren.nl

taize jongeren reis pkn anloo zuidlarenOok dit jaar is er weer een groep jongeren die graag in de zomer afreist naar Taizé. Op verzoek van de groep jongeren, die vorig jaar naar Taizé zijn geweest organiseert de Jeugdraad opnieuw in de 1e week van de zomervakantie (23 t/m 30 juli) een jongerenreis naar Taizé. Op vrijdagavond 28 april werd een informatiebijeenkomst gehouden. De jongeren die vorig jaar zijn afgereisd naar Taize hebben informatie gegeven aan hen die nu ook graag aanhaken. Mocht je je nog niet hebben aangemeld dan kan dat nog. Ben je 17+ en wil je ook graag mee dan horen we dat natuurlijk graag. Opgave bij: tvdploeg@pknanloozuidlaren.nl...

© 2017 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.