johannes passion pkn anloo zuidlarenOp 24 maart wordt de Johannes Passion van J.S. Bach gelezen en gezongen door het Kielzog Kamerkoor en Orkest onder leiding van dirigent Wim van de Laar. Solist Bert Suhlmann. Koos Bos zal de Nederlandse tekst van de evangelist lezen. Op 24 maart wordt de Johannes Passion van J.S. Bach gelezen en gezongen door het Kielzog Kamerkoor en Orkest onder leiding van dirigent Wim van de Laar. Solist Bert Suhlmann. Koos Bos zal de Nederlandse tekst van de evangelist lezen. De Johannes Passion mag met recht één van de mooiste werken van Johann Sebastian Bach worden genoemd. Voor de koren en koralen in deze passie, die het volk vertegenwoordigen, schreef hij zijn meest dramatische muziek! Bach heeft de Johannes Passion speciaal voor de

...

'Kerk naar buiten'is het thema van de gemeenteavond. Deze keer zijn we te gast in zorgcentrum Mozaiek.

Programma:

  • Vanaf 19:30 uurontvangst / inloop met koffie / thee / versnapering.
  • Om 20:00 uur start de gemeenteavond met opening door de voorzitter, gevolgd door de Vesper o.l.v. ds. Jelle van Slooten.
  • Vanaf ca. 20:40 uur willen we invulling geven aan 'kerk en Mozaïek naar buiten' :
    o Dhr. Alex Sijtsma, zorgmanager Mozaïek, zal een presentatie geven over 'Mozaïek naar buiten' en zoeken naar kansen waar wij als kerken en zorgorganisatie elkaars activiteiten kunnen versterken.
    o Presentatie door ambassadeurs van onze kerkelijke 'buiten' activiteiten over het hoe, waarom en vanuit welke motivatie, wij als kerken deze
...

presentatie middag world servants anloo zuidlaren ghana reis 2019Op 18 februari jl. is onder grote belangstelling de presentatiemiddag gehouden voor de verre reis in 2019. 
Na het voorstellen van de de stuurgroep werd er een informatieve kwis gehouden met algemene vragen over Ghana.
Daarna was het woord aan Theunis Sjoerd Elzinga van World Servants die op enthousiaste wijze vertelde over de reis en alles wat daar bij komt kijken.

Heb je de presentatiemiddag gemist of wil je deze nog een keer terugkijken? Of de reisverslagen van de Zambia- en Boliviareis nog eens teruglezen en kijken?
Bekijk dan onze geheel vernieuwde website.

Paradise now pkn anloo zuidlaren

Op vrijdagavond 23 februari is er weer een filmavond in de Meent. Deze keer wordt de film ‘Paradise now’ vertoond. Centraal hierin staan de Palestijnse Khaled en Said. Zij zijn al bevriend sinds hun kindertijd en worden ‘uitverkoren’ om een zelfmoordaanslag in Tel Aviv uit te voeren. Na een laatste avond met hun familie, waarvan ze geen afscheid mogen nemen, vertrekken ze met bommen op hun lichaam naar de grenspost. Maar de operatie verloopt niet volgens plan: de twee vrienden verliezen elkaar uit het oog. Beide jongens worden gedwongen hun eigen keuzes te maken over hun verdere bestemming. De film geeft een helder inzicht in het dagelijkse leven van gewone mensen in

...

Evenals voorgaande jaren kunt u thuis of via de kerk een huispaaskaars bestellen. Er zijn diverse modellen leverbaar. Overige modellen zijn te vinden op onderstaande websites.

 Boca kaarsen groep Almere  NVN kaarsen Leimuiden
 www.boca.nl  www.nvnkaarsen.nl
 25 cm.   € 19,95  25 cm.   € 18,09
 30 cm.   €
...

© 2018 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.