• Start
  • Aanmelden leiders Ghana reis 2019

Aanmelden leiders Ghana reis 2019

world servants anloo zuidlaren bolivia reis 2015De deelnemers hebben zich aangemeld en nu wordt het tijd ook een goed team van leiders te werven. Wij vinden dat het team van leiders een erg belangrijk rol hebben in het project. De stuurgroep stelt daarom nu 5 vacatures open voor de volgende functies:

- Toerustingsleider
- Bouwleider
- Medisch leider
- Leider Kinderprogramma
- Cultuurleider & Interactie

Wat vragen we?
We zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken mannen en vrouwen die bij willen dragen om het gehele project ‘Ghana reis 2019’ tot een succes te maken voor de deelnemers en alle andere betrokkenen. Naast de eisen die gesteld zijn in de functieprofielen van World Servants willen we leiders die ook gedurende de acties en voorbereidingen een actie coördinerende en faciliterende rol spelen, om de acties mee te organiseren, de deelnemers te betrekken en een rol naar ouders en andere betrokken op te pakken.

En dan?
De stuurgroep zal alle aanmeldingen vertrouwelijk behandelen en wil op basis van de aanmeldingen een evenwichtig leidersteam samenstellen. Daarbij wordt rekening gehouden met een combinatie van verschillende leeftijden, mannen en vrouwen, ervaring, persoonlijkheid en 'klik-factor' zijn van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons project. Daarom zijn deze criteria leidend bij het samenstellen van het leidersteam. We steunen daarbij ook op adviezen die we van World Servants krijgen.
Uiterlijk in de eerste week van mei willen we een keuze hebben gemaakt. Het kan zijn dat we je daarvoor nog uitnodigen voor een gesprek, eventueel met World Servants erbij.

Enthousiast geworden? Meld je aan via onze website: https://www.worldservantsanloozuidlaren.nl/online-aanmelden

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren