• Start
  • Opbrengst oliebololenactie

Opbrengst oliebololenactie

opbrengst actie pkn anloo zuidlarenTraditiegetrouw werden er dit jaar weer eindejaarssnacks verkocht door de jeugd van de drie kerken. Na een sublieme voorbereiding konden de dauwtrappers om vijf uur aan de slag om het eerste beslag de hoogte in te krijgen. Mede door innovatieve ideeën en een enorme portie liefde waren de beslagmakers in staat om zeer luchtig en degelijk deeg te maken. Vervolgens konden liefst acht bakkers van drie verschillende generaties aan de slag om meer dan 1300 oliebollen te produceren.

Ondertussen werden er meer dan vijf ijzers ingezet om dagverse kniepertjes te fabriceren. En hoewel de verkoop pas los ging rond koffietijd, meldden de eerste klanten zich al ruimschoots van te voren voor de meest verse waren.

We zijn blij met de vele positieve reacties en kijken terug op een goede verkoop en bovenal een gezellige en geslaagde dag. Er waren nog behoorlijk wat oliebollen over en deze zijn rondgedeeld aan bewoners van De Enk. De opbrengst van € 883,- komt ten goede aan stichting 'Make A Wish' en discoverlichting voor de Jeugd- en tienerclubs. Iedereen reuze bedankt voor de gretige afname.
Klik hier voor de foto's.

Namens de Jeugd- en tienerclubs

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren