• Start
  • Geslaagde Seniorenreis

Geslaagde Seniorenreis

foto seniorenreis pkn anloo zuidlarenHet gaat over de seniorenreis, op zaterdag 26 augustus; het was grandioos geweldig. Wij troffen het ook nog met het weer, met zon in alle opzichten. Wat zijn wij ouderen verwend. Alles was zo goed geregeld, de hele organisatie en de begeleiding. Bedankt Triny, Gerda, Heleen en niet te vergeten ds. Jelle van Slooten.

Toen we bij de kerk aankwamen, gebracht door meneer Ploeg, stond de bus er al, en wat voor een bus! Prachtig en een hele vriendelijke chauffeur, hielp ook mee om de ouderen fatsoenlijk te laten instappen. En daar gingen we op weg naar de boot. Hup daar gingen we op de boot, en wat voor een boot, een hele grote. Toen iedereen had plaatsgenomen, en de boot ging varen, kregen we koffie met heerlijke oranjekoek met slagroom. Oranjekoek is heel bekend in Friesland. Tijdens het varen zag je veel mooie jachtboten en heel veel kleinere boten. En wat een mooie omgeving. Het is zeker de moeite waard om het nog eens te zien. Sandra van der Schoor en ondergetekende hebben nog een poos op het dek van de boot gezeten, lekker in het zonnetje, heerlijk. 

Van de boot gingen we naar Norg, naar een oude kerk. Had wel iets van de Dorpskerk, maar deze was wat kleiner. Maar erg mooi, een prachtige preekstoel. Het hout van de preekstoel was allemaal kunstig houtsnijwerk. Kortom, daar zijn wij 20 minuten aan het zingen geweest - uit het liedboek en nog psalmen.

Toen weer terug in De Meent, die door de jeugd was omgetoverd tot een restaurant.
Ze hadden zelfs op elke tafel verse bloemetjes op een vaasje gezet en op elke tafel een schaal met salade. Het zag er zo sfeervol uit, geweldig!
We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Na de heerlijke maaltijd kregen we nog ijs met slagroom en daarna nog koffie. Wat hebben ze veel voor ons gedaan, geweldig. De jonge dames hebben ook niet stil gezeten, er waren best nog wel veel die hulp nodig hadden.
Kortom het was een zeer geslaagde middag voor de oude rakkers. En heel heel erg bedankt.

Met vriendelijke groetjes,
Sandra van der Schoor en
Gerda van der Velde-Lenting
Klik hier voor de foto's

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren