• Start
  • Bezoek aan het Bijbels Museum in Amsterdam

Bezoek aan het Bijbels Museum in Amsterdam

Bijbels Museum pkn anloo zuidlarenIn het kader van het project om in 3 jaar tijd de Bijbel te lezen mag een bezoek aan het Bijbels Museum in Amsterdam niet ontbreken. We willen dit doen op zaterdag 20 mei a.s.

Het lijkt ons erg leuk om het bezoek aan het Bijbels Museum te combineren met een bezoek aan het museum ons’ lieve Heer op Solder.

We hebben hiervoor het volgende programma opgesteld:
07:45 uur verzamelen bij de Meent
07:50 uur vertrek naar het station in Assen
08:35 uur vertrek met de trein naar Amsterdam-Zuid
10:18 uur aankomst Amsterdam-Zuid.

Vanaf Amsterdam-Zuid gaan we met de tram of lopend naar het Bijbels Museum. Na het bezoek aan het museum hopen we bij mooi weer te kunnen picknicken in het Vondelpark, mocht het slecht weer zijn dan wordt er voor een alternatief gezorgd. Als het mooi weer is vragen we iedereen zijn eigen lunchpakket mee te nemen en eventueel een kleedje. Voor een lekker extraatje wordt gezorgd.

Na de picknick in het Vondelpark pakken we de tram of gaan we lopend naar het ons’ lieve Heer op Solder museum, vlakbij het Centraal Station. Tegen een uur of 5 nemen we de trein weer richting het Hoge Noorden. Voor de liefhebbers sluiten we de dag af bij de chinees in Zuidlaren.

Per tien personen kunnen we reizen met groepskorting, hiervoor hebben we je naam, voorletters en geboortedatum nodig. Voor een ticket met groepskorting betaal je 7 euro per persoon. Opgeven is handig in verband met onder andere het regelen van de groepskorting, graag voor 16 mei.  
Ook als u niet mee doet aan het Bijbel leesproject bent u van harte uitgenodigd!

Opgave kan bij Aline Sikkema; ajsikkema@pknanloozuidlaren.nl

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren