Paasbrunch

paasbrunch pkn anloo zuidlarenNet als in 2014 en 2015 vindt ook dit jaar op Eerste Paasdag, zondag 16 april, een paasbrunch plaats. Met de bedoeling de kerk, maar vooral ook het wezen van kerk-zijn, zichtbaar te laten zijn in het dorp, kiezen we daarvoor een centrale plaats in Zuidlaren. Met veel enthousiaste medewerkers toveren we het brinkje voor de Vlindertuin in Zuidlaren om tot een gezellige en uitnodigende picknickplaats. Ontmoeting, delen, samenzijn en aandacht voor elkaar, dit zijn de doelen van deze brunch.

Tussen ongeveer 11.30 en 13.00 uur zijn dorpsbewoners en kerkgangers van harte welkom. Iedereen wordt uitgenodigd om naar ‘draagkracht’ zelf iets in te brengen en dit toe te voegen aan het buffet. Krentenbrood, taarten, belegde broodjes, salades, hartige taarten en pannenkoekjes, alles vond in voorgaande jaren gretig aftrek. Voor de kinderen is er naast iets te eten en te drinken ook een activiteit.

We geven ruchtbaarheid aan dit evenement: via spandoeken in het dorp, flyers die bij winkels worden uitgedeeld en die worden toegevoegd aan pakketten van de voedselbank en via Facebook. Ook vragen we andere kerken in Zuidlaren erbij om mee te werken. En natuurlijk roepen we mensen in onze gemeenten op om hun medewerking toe te zeggen. U kunt zich opgeven bij een van onderstaande contactpersonen.
Wij hopen u op 16 april te ontmoeten op de brink bij de Vlindertuin.

Corrie Drint, Doortje van der Schuur, Greet van der Kruk, Niek Antonides, Tineke Scholte, Triny van der Ploeg, Wieke Huisma en Wilma de Groot

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren