• Start
  • Kerkvrijwilligers de Enk gevraagd

Kerkvrijwilligers de Enk gevraagd

kerk vrijwillegers pkn anloo zuidlarenHeeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander doen? Voor onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor Verpleeghuig De Enk zijn wij op zoek naar kerkvrijwilligers.

Taakomschrijving
Kerkvrijwilligers helpen tijdens de zondagdienst met het halen en brengen van cliënten van de afdelingen. Tijdens de dienst helpen zij met bijvoorbeeld het omslaan van de liturgie.

Werktijden
De kerkdienst is elke zondag morgen en er wordt gewerkt tussen 9.30 en 11.30 volgens een rooster.

Wensen of bijzonderheden
Als u ervaring heeft met ouderen is dat fijn, maar als u zich kunt inleven in hun leefwereld en daar naar handelt zijn wij dik tevreden met uw komst.
U komt te werken in een plezierige werkomgeving met een collegiale werksfeer. Verder heeft u recht op een reiskostenvergoeding .

Heeft u belangstelling? Dan horen wij graag van u!
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.dignis.nl of kunt u contact opnemen met Erik Zwarts, regiocoördinator vrijwilligerswerk, telefoon (050) 409 77 09 of e.zwarts@lentis.nl
Verpleeghuis De Enk in Zuidlaren is een onderdeel van Zorggroep Dignis, die ouderen in Noord-Drenthe en Groningen ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren