• Start
  • Zuidlaardermarkt 2016

Zuidlaardermarkt 2016

zuidlaardermarkt 2016 pkn anloo zuidlarenDorpskerk (kraam Zijbeuk)
Appeltaarten en boterkoeken kunnen op de volgende momenten (ongesneden en zonder bakblik) worden ingeleverd in de Zijbeuk: zaterdag 15 oktober van 9.00 tot 11.00 uur en maandag 17 oktober van 18.00 tot 19.00 uur.
Als vanouds ben je tijdens de markt weer van harte uitgenodigd om bij de Zijbeuk een kop koffie met iets lekkers of een kop snert met een broodje te komen nuttigen. Voor een fris en schoon toilet moet je bij onze pleegirls zijn. Voorgaand uiteraard tegen betaling; waarvan de netto opbrengst via Kerk in Aktie zal worden besteed aan structurele hulp ter voorkoming van hongersnood in de Hoorn van Afrika.

 

Jeugdwerkgroepen (kraam bij de Synagoge)
Dit jaar staan we weer met een kraam voor het jeugdwerk op de belangrijkste plek van de Zuidlaardermarkt. We verkopen, koffie, thee, chocolademelk met uiteraard een zuidlaarderbol. En natuurlijk de traditionele erwtensoep en dit jaar ook een broodje hamburger.
Dit jaar krijgen we het extra druk omdat de gehele paardenmarkt naar de Brink naast de synagoge verplaatst wordt. Dus iedereen die naar de markt komt, komt langs onze stand….!!! Het is vaak een gezellige en leuke klus die je niet mag missen. Maar daar hebben we veel jongeren en jeugdwerkers bij nodig.
Ook met het parkeren op het kerkplein proberen we inkomsten te genereren. De opbrengst is bestemd voor de spaarpot waaruit we de verre reizen bekostigen maar ook het zeilweekend in 2017. Als iedereen twee uurtjes meehelpt, kunnen we een goede verdeling maken. Want vele handen maken licht werk.
Meld je aan bij Aline Sikkema, a.sikkema@pknanloozuidlaren.nl 
Wilma de Groot, w.degroot@pknanloozuidlaren.nl of
Triny van der Ploeg, t.vanderploeg@pknanloozuidlaren.nl 

Werkgroep Suriname (kraam voor DA Drogisterij Hoksbergen)
Ook de werkgroep Suriname heeft weer een koffiekraam (en zitplek!) met een verkooppunt van zuidlaarderbollen. Net als andere jaren staan wij weer voor DA Drogisterij Hoksbergen.
Dit jaar zal de opbrengst van de kraam gaan naar een oud project van de werkgroep, namelijk Huize Francis in Nieuw Nickerie. De werkgroep heeft contact onderhouden met Huize Francis en eerdere giften zijn goed besteed aan onder andere de renovatie van het bejaardenhuis. Huize Francis wil graag uitbreiding van de ziekenboeg, er is namelijk grote behoefte aan opvang van terminale patiënten. Hier geven wij graag onze marktopbrengst aan. Graag zien wij u dan ook in onze kraam voor een kop koffie/thee/fris en zuidlaarderbol.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren