• Start
  • Ontmoetingsdag voor allen die geraakt zijn door kanker

Ontmoetingsdag voor allen die geraakt zijn door kanker

als kanker je raakt laarkerk meent zuidlaren

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting Als kanker je raakt een ontmoetingsdag voor iedereen die wordt geconfronteerd met kanker. Deze dag staat in het teken van ontmoeting, herkenning, erkenning en (geloofs)bemoediging en wordt gehouden op donderdag 6 oktober a.s. van 10.30 uur tot 15.30 uur in Ontmoetingscentrum De Meent, Stationsweg 159, 9471 GP Zuidlaren.

Het doel van deze dag is om mensen, die door kanker worden geraakt, te ondersteunen aan de hand van het thema ‘Zin in Leven?!’. De dag heeft een afwisselend programma, gericht op de impact van kanker en de levens- en zingevingvragen die deze ziekte oproept. Vragen die zich genadeloos kunnen opstapelen en die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waar kun je heen met vragen: Waarom overkomt mij dit? Waar is God? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe geniet ik van het leven? Het is balanceren tussen gevoelens van machteloosheid, zinloosheid, verdriet, maar ook van moed, verbondenheid en doorzettingskracht.

Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Ook is er volop gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, te ontmoeten. De dag wordt geleid door Margreet Verspuij, de creatieve workshop wordt verzorgd door Julia Molenaar. Beiden zijn zeer deskundig en weten vanuit eigen ervaring wat het betekent om te leven met kanker. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Meer informatie? Aanmelden?
Wij nodigen geïnteresseerden hartelijk uit om, alleen of met anderen, 6 oktober om 10.30 uur naar Ontmoetingscentrum De Meent in Zuidlaren te komen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag wel vooraf aanmelden. Meer informatie? Direct aanmelden? Ga naar www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail

© 2018 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.