Creatief Café

creatief cafe pkn anloo zuidlarenTwee maal is er een creatief café gehouden. En als werkgroep zijn we verrast door het enthousiasme van de bezoekers. Er wordt genaaid, gebreid, gehaakt, geborduurd, geknipt, gevouwen, etc. De creativiteit is aanstekelijk, de sfeer is bijzonder fijn. Via de rommelmarkt kregen we spullen die afgemaakt moesten worden, onder meer een paar smyrnakussens (kent u ze nog?), breiwerk, een ontbijtlaken. Door een paar handige dames werden daar schitterende eindproducten van gemaakt. Verder zijn er veel mooie tassen gemaakt, prachtige enveloppen, lampjes, ballonballen en nog veel meer. Het is een ontspannen bedrijvigheid op de woensdag in het creatief café. De koffie gaat rond, er worden ideeën uitgewisseld en er wordt gezellig gepraat.
Op de rommelmarkt van de Laarkerk konden we de gemaakte producten verkopen voor het goede doel, fijn om daar een steentje aan bij te dragen!
Op de Magnusfair zal er weer een mogelijkheid zijn om iets moois te kopen van onze creatieve groep.

Lijkt het u leuk om ook eens een kijkje te nemen tijdens een creatieve ochtend? Op 25 mei is het laatste creatief café van dit seizoen. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in de Zijbeuk.
Na de zomervakantie gaan we verder. Via Samenklank en de website hoort u van ons. We hopen dat u ook eens komt kijken. U bent van harte welkom!

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail

© 2018 PKN Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.