• Start
  • Sinterklaasfeest - Feest van verbinding

Sinterklaasfeest - Feest van verbinding

sinterklaas pkn anloo zuidlaren webVanuit de verschillende diaconieën willen we als kerken / parochie van Tynaarlo-Anloo de vluchteling kinderen van de AZC’s, de opvang locaties en de voedselbank in onze gemeenten , verrassen met een Sinterklaas surprise. Het gaat in om kinderen/ jongeren tot 16 jaar. We denken dat we totaal uitkomen om zo’n 150 kinderen. Dat is een mooi aantal.

Hoe willen we dat doen?

Door u / jou, jong en oud, te verbinden aan een van deze jongeren.
We proberen u/ jou te koppelen aan een concrete naam zodat u/ jij voor die persoon een passend Sinterklaas surprise met een geschenk en eventueel een gedichtje kunt maken.
We denken aan een surprise van ongeveer € 15 - € 20 – maar het gaat er echt om dat je/ u het een leuk en geschikte surprise vindt om te geven!!.

Wil jij, wilt u daaraan meedoen? Geef je dan op via een antwoord briefje die je in de kerk aan een diaken kunt afgeven of via e-mail: wimvrieling@laarkerk.nl
De diakenen zoeken dan een naam van een kind of jongere die we willen verrassen en geeft deze naam met gegevens dan aan u door zodat u / jij een passend Sinterklaas surprise kunt verzorgen en deze bezorgen in de kerk op de zondag 27 november zodat de diakenen deze dan voor Sinterklaas op de verschillende locaties kunnen bezorgen.

Doet u / Doe jij ook mee?

Geef dan uw / jouw naam en adres door aan de diakenen of via bovenstaande E-mail.

Namens de diaconie
Wim Vrieling tel. 06 28267931

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren