• Start
  • Kliederkerk: Storm op het meer

Kliederkerk: Storm op het meer

kliederkerk pkn anloo zuidlaren drenthe

Op zondag 27 november is er weer kliederkerk in samenwerking met ds. Robert-Jan ten Have.
Samen gaan we het Bijbelverhaal beleven waarin Jezus de storm kalmeert.

Wat is Kliederkerk?
Bij de Kliederkerk is iedereen welkom. Kliederkerk is een feestelijke, creatieve en chaotische manier van kerk-zijn waarin kinderen én volwassenen samen Bijbelverhalen ontdekken.

Wat gaan we doen?
Kliederkerk bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Eerst doen we verschillende, creatieve en stormachtige activiteiten. Hierna volgt een korte viering waarin het verhaal centraal staat (max. 20 minuten). Tot slot eten we samen iets lekkers met koffie, thee of ranja.
Zou iedereen iets lekkers mee willen brengen voor zichzelf/gezin én voor een ander? Dan is er sowieso genoeg voor iedereen! Wie wil kan ook iets lekkers meenemen in het thema ‘Storm op het meer’, denk bijvoorbeeld aan koekjes in de vorm van een zeilboot of cup cakes met een goede golf botercrème. Voor het drinken wordt gezorgd. 

Voor wie?
Kliederkerk is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor mensen zonder kinderen, en/of die de kerk (nog) niet kennen. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen, van jong tot oud. Je hoeft dus niet lid te zijn of je vooraf aan te melden.

Oproep: Voor een activiteit zijn wij nog op zoek naar zo’n 40 platte, lege shampoo/douche flessen (bijv. van Zwitsal of Andrélon).
Inleveren is mogelijk vanaf 6 november in een doos bij de Dorpskerk of in de Meent. De flessen mogen natuurlijk ook op de ochtend zelf meegenomen worden.

Kliederkerk begint om 9:45 uur (inloop) en duurt tot ±11:15 uur

Locatie: Dorpskerk
Gelijktijdig is er in de Laarkerk een reguliere dienst.

Wij zien jullie graag!
De Kliederkerk commissie

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren