Skip to main content

Zuidlaardermarkt

zuidlaardermarkt pkn anloo zuidlarenDe zomervakantie is voorbij en dan starten ook weer alle kerkelijke en gemeentelijke activiteiten.
Een van de grootste activiteiten in ons dorp is natuurlijk de Zuidlaardermarkt, daar zijn we als PKN kerk traditiegetrouw van de partij met verkooppunten bij de Zijbeuk en onder de bomen bij de Synagoge.
De opbrengst van de Zijbeuk gaat naar ‘Artsen zonder grenzen’. De opbrengst bij de synagoge gaat deels naar de pot voor de musical en deels wordt het ingezet ten behoeve van het jaarthema ‘Aan tafel’.

Inmiddels zijn de draaiboeken afgestoft en worden de boodschappenlijsten herschreven. De synagogetent gaat ook dit jaar voor: ‘koffie en snert to go’. Bij de Laarkerk kunnen bezoekers betaald parkeren op het kerkplein. De Zijbeuk zal de tent weer opzetten en wil de bezoekers graag verwelkomen met een fijne zitplaats.
Alle plannen kunnen enkel uitgevoerd worden met hulp van velen. Help jij en helpt u mee? Er zijn zoveel taken in de voorbereiding, tijdens de markt en nadien, waardoor er altijd wel een passende taak is voor jou en u. Samen maken we er opnieuw een prachtige activiteit van. We zoeken koffiezetters en koffiedrinkers, mensen die graag de soep opwarmen en mensen die graag de soep warm opeten. Maar ook mensen die de tent willen opzetten en afbreken, het water willen aansluiten, het eten en drinken willen verkopen, taart en cake willen bakken, afwassers en opruimers. Van harte welkom!
Opgave:
de Zijbeuk via: j.bakker@pknanloozuidlaren.nl
Synagoge via: zdlm@laarkerk.nl

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail