Skip to main content

Openlucht Pinksterviering

openlucht pinksterdienst 2022 pkn anloo zuidlarenDe Pinksterviering gaat door op het grasveld voor de Ontmoetingskerk op het Dennenoord/Lentis terrein.

Na twee jaar coronapauze hopen wij dit jaar met Pinksteren weer een oecumenische openluchtviering te houden. Deze wordt gehouden op zondag 5 juni om 10.00 uur op het grasveld naast de Ontmoetingskerk op het Dennenoord-Lentisterrein. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Kandelaarkerk, maar wij hopen natuurlijk dat dat niet nodig zal zijn. Houdt u bij onzekere weersomstandigheden de website in de gaten!

Het thema van de dienst is deze keer: ‘God roept u’. Muzikale medewerking wordt verleend door Christelijke Muziekvereniging de Bazuin uit Winsum. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten georganiseerd – ook zij zijn dus van harte welkom! De leiding van de viering is deze keer in handen van ds. Robert-Jan ten Have, in samenwerking met de voorgangers van andere kerken. Het is fijn dat voor het eerst gemeenteleden van de Kandelaarkerk in de gelegenheid zijn om deze samenkomst bij te wonen nu die kerkenraad deelname mogelijk maakt. Ook ds. Gert Meijer zal bij deze viering betrokken zijn. Zo werken we als plaatselijke kerken steeds meer samen bij het verspreiden van een boodschap van geloof en hoop. En dat is mooi, in een tijd dat wij elkaar als kerken ook steeds harder nodig hebben! Na afloop is er ruim de gelegenheid om koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Wilt u zo mogelijk een eigen stoel meenemen en een kan koffie met wat lekkers?
We hopen op een feestelijke en Geestrijke viering!

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail