• Start
  • Sinterklaas viering AZC Eelde

Sinterklaas viering AZC Eelde

sinterklaas pkn anloo zuidlaren websiteAllereerst waren we super aangenaam verrast met het geweldige initiatief om cadeautjes naar het AZC in Eelde te brengen. We hadden de kinderen op zondagmiddag 5 december uitgenodigd in de recreatiezaal. Alle kindjes waren inmiddels al bekend met sinterklaas via school, want hij had daar ook een bezoekje gebracht. Vroeg in de ochtend waren de kindjes al opgewonden voor de komst van sinterklaas en zijn pieten. Voor dat het zover was hebben we even gepeild of ze al sinterklaas liedjes onder de knie hadden. De kinderen waren super enthousiast en erg blij toen ze de sinterklaas en alle cadeautjes zagen. Het waren er superveel. Het leuke was dat ze keurig op elkaar hebben gewacht met uitpakken tot iedereen wat had gekregen van sinterklaas. Die middag hebben alle kinderen heerlijk gespeeld met zijn of haar nieuwe cadeau.
Nogmaals namens ons en de kinderen van AZC Eelde SUPER bedankt voor een geweldige sinterklaas.

De kinderen van het AZC werden door sinterklaas verrast en dit werd mogelijk gemaakt door de gezamenlijke diaconieën, en natuurlijk door uw bijdrages aan de collectes. Waarvoor hartelijke dank!
Op 20 december wordt een nieuw AZC – Paterswolde geopend. De diaconieën hebben samen met de diaconieën van Eelde en Vries gezorgd voor 80 welkom-tasjes.
Een leuke tas met stroopwafels, chocolade, een kleurboek met kleurpotloden en een spelletje. We hebben in deze samengewerkt met het 'burgerinitiatief Tynaarlo Verwelkomt'.

Namens de gezamenlijke Diaconieën
Bé Thije

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren