Actie Kerkbalans

banner kerkbalans 2022 pkn anloo zuidlarenAankomende maand januari, om precies te zijn: 15 tot en met 29 januari vindt de Actie Kerkbalans plaats. Het thema is ook dat jaar weer: ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Onderhoud van het kerkgebouw, voortgang en groei van onze geloofsgemeente vergen veel inspanningen en worden gedragen door uw financiële ondersteuning.
Kerk-zijn doen we samen. Het afgelopen jaar was dit niet vanzelfsprekend. We moesten inventief zijn om onze verbondenheid vorm te geven in de anderhalvemetersamenleving. Wat is het mooi om te zien hoe onze gemeenten creatieve vormen hebben gevonden om elkaar vast te houden.
De pandemie ontwikkelingen hadden evenwel ook negatieve invloeden, zoals verminderde collecteopbrengsten en wegvallen van verhuurmogelijkheden.
Veel kerkleden waren afgelopen jaar bereid om iets extra’s toe te voegen. Wij doen een beroep op u om bij de komende Actie Kerkbalans een extra financiële bijdrage te overwegen. Want elkaar vasthouden, dat kan alleen samen.
Als u aan uw kerk geeft, geeft u aan elkaar. Om samen een gemeenschap te bouwen, om elkaar te dienen en te laten groeien.
We bevelen de Actie Kerkbalans dan ook van harte aan!

College van kerkrentmeesters,

Dorpskerk - B. Verboom
Laarkerk - J. Groenewold
Magnuskerk - C. van der Pal

Dorpskerk
In de periode van 11 januari t/m 25 januari zal een vrijwilliger het formulier bij u thuis bezorgen en vervolgens enkele dagen later ophalen.

Laarkerk
Naast de gebruikelijke aanlevering van de toezegging bestaat dit jaar voor het eerst de mogelijkheid van digitaal toezeggen! Een mooie nieuwe mogelijkheid en in deze tijd van oplopende besmettingen geen overbodige luxe.

De vrijwilligers die helpen bij de Actie Kerkbalans kunnen hun enveloppen maandag 17 januari tussen 19.00 uur en 20.00 uur ophalen in De Meent.
Inleveren van de formulieren: donderdag 28 januari tussen 19.00 en 20.00 uur.
Mochten de coronamaatregelen aanleiding geven tot een andere opzet van brengen en halen van de enveloppen dan zullen de vrijwilligers hier tijdig over worden ingelicht!

Magnuskerk
Zoals afgesproken met de medewerkers worden de bescheiden in week 2 thuis afgeleverd en in week 5 weer opgehaald.

 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren