• Start
  • Schrijfactie Amnesty

Schrijfactie Amnesty

schrijfactie amnesty 2021 pkn anloo zuidlarenOok dit jaar zullen er geen brieven liggen in de kerken van Zuidlaren en Anloo, maar iedereen kan thuis meedoen via www.amnesty.nl/write-for-rights
Je kunt online brieven ondertekenen of een gratis thuisschrijfsetje bestellen met informatie en 10 voorbeeldbrieven, schrijfpapier en blanco groetenkaarten.

Voor deze mensen komen we in actie
We schrijven brieven voor mensen die onze steun hard nodig hebben.
Zo voeren we actie voor de 15-jarige Janna uit de Bezette Palestijnse Gebieden die met de dood wordt bedreigd omdat ze verslag doet van onrecht in haar dorp, voor Bernardo uit Guatemala die in de gevangenis zit omdat hij de natuur wilde beschermen en voor Mikita uit Oekraïne die zwaar werd mishandeld in de gevangenis en daar alleen maar zit omdat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plek was.

Brieven schrijven werkt!
Tijdens de jaarlijkse Write for Rights-schrijfactie van Amnesty sturen mensen van over de hele wereld brieven tegen onrecht. Die brieven belanden in de brievenbus van machthebbers die mensenrechten schenden. Zo zetten we hen onder druk om onrecht te stoppen en geven we de mensen voor wie we actievoeren moed. Daardoor werden tientallen mensen vrijgelaten, werden rechtszaken heropend en kregen bedreigde mensen bescherming.
Samen maken we echt een verschil. Geen twijfel mogelijk! 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren