• Start
  • Feestelijke Federatieve Startzondag

Feestelijke Federatieve Startzondag

jaarthema pkn anloo zuidlarenOnder het motto ‘Van U is de toekomst’ gaan we een bijzondere Startzondag tegemoet! Een festival van kerkelijke activiteiten: een proeverij en snuffelen aan het kerkelijk gebeuren.
Voor eenieder zijn er meerdere aantrekkelijke mogelijkheden om kennis te maken met de diversiteit van het kerkelijk leven. Maar vooral ook om de blijde en gezellige ontmoeting met velen te beleven. Zingen, een korte hagenpreek beluisteren, of samen bidden. Djembé spelen en informatie van de diaconie of het jeugdwerk ontvangen. En voor de kinderen zal er onder andere een springkussen zijn.

Vanaf verschillende plekken kunt u in en rond de kerk een route volgen, die er voor zorgt dat er één looprichting ontstaat. Zo kunnen we afstand houden en ook op plaatsen in de Laarkerk rondkijken waar men normaliter niet zo snel komt.

Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom, de activiteiten starten om 10.00 uur. U kunt zelf een keuze maken voor wat betreft tijdstip van aankomst en aan welke activiteiten u wilt deelnemen. Tot 12.30 uur kunt u dan meedoen en rondkijken, en vooral ook anderen ontmoeten. Aan de inwendige mens zal ruimschoots aandacht worden geschonken. Samen zorgen we voor taart en aan het eind soep met gezonde broodjes. Bij aankomst ontvangt u een overzicht van de route, de activiteiten en een tijdspad.
Noteer de datum in uw agenda, wij hopen u op 19 september te ontmoeten in en rond de Laarkerk in Zuidlaren. Digitaal is alleen te volgen wat er in de kerkzaal gebeurt.
Voor alle duidelijkheid: op deze zondag zijn er geen diensten in de Dorpskerk en de Magnuskerk.

Maar wat is een feestje zonder taart?
We zoeken naar liefhebbers die iets lekkers willen bakken ter verhoging van de feestvreugde. Onkosten mogen worden gedeclareerd. Opgave, bij voorkeur via de mail: startweekend@pknanloozuidlaren.nl of telefonisch via Rennie van der Velden: 050 4096043
Opgave uiterlijk 16 september a.u.b.

Namens de Startzondag groep, met deelnemers uit de drie kerken.

 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren