Rommelmarkt

fotoboekje rommelmarkt pkn anloo zuidlarenDat de rommelmarkt in 2021 ook niet door gaat zal u niet verbazen. Maar we hebben de afgelopen tijd toch niet stil gezeten. Al onze voorraadschuren waren volledig gevuld, en nog een winter alles bewaren zonder nieuw in te nemen bleek niet handig. De spullen liggen er inmiddels twee jaar en nog een jaar opslaan lijkt ons niet goed lijkt omdat sommige spullen toch wel achteruit lijken te gaan.
Daarom hebben we gekeken naar andere mogelijkheden voor alle ingebrachte goederen, en inmiddels zijn we bezig andere organisaties te voorzien van wat nog goed bruikbaar is. Zo heeft Mamamini drie vrachtwagens met dozen en een deel van de meubels opgehaald; en gaan er binnenkort ook zeecontainers met spullen naar een schoolproject in Gambia. Dan blijven er nog een aantal zaken over; die we aan andere organisaties verstrekken.
Dat betekent dat we binnenkort de schuren leeg hebben. Eind deze zomer hopen we als commissie weer bij elkaar te komen om te kijken hoe we de komende jaren verder zullen gaan.

Boeken kunnen nog steeds ingeleverd worden, we kijken naar een mogelijkheid om een aparte boekenmarkt te organiseren in het najaar. Hoe dit eruit gaat zien is nu nog een vraag; dat hangt af van de mogelijkheden en daarmee samenhangende maatregelen van dat moment.

U hoort er meer van.

De rommelmarktcommissie.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren