Skip to main content

Aan alle gemeenteleden van de Dorpskerk, de Laarkerk en de Magnuskerk,

selfie pkn anloo zuidlarenIn deze tijd waarin we elkaar als gemeenteleden nauwelijks ontmoeten gebeurt er achter de schermen nog van alles. Zo heeft de ‘werkgroep kindermoment’ een heel creatief project voorbereid voor de erediensten. En al is het een project voor de kinderen, alle gemeenteleden kunnen erbij betrokken zijn. Een prachtig idee dat we hopelijk met heel veel leden van de Dorpskerk, Laarkerk en Magnuskerk zullen ondersteunen.

Wat kunt u doen?
We vragen heel eenvoudig aan alle gemeenteleden om een foto te maken. Dit mag een selfie zijn, maar het kan natuurlijk ook een foto zijn die iemand anders van u maakt. Er zijn veel, héél veel foto’s nodig en daarom zal deze oproep u waarschijnlijk op meerdere manieren bereiken. Als u het leest op de website, maakt u misschien een foto van uzelf en al uw gezinsleden. Mogelijk gaat het erover tijdens de online vergadering van een commissie, dan kan natuurlijk meteen een screenshot gemaakt worden. En als uw pastoraal medewerker het bericht komt langsbrengen, dan is een foto in de deuropening snel gemaakt. Hoe dan ook, elke foto is zeer welkom.
Een paar tips voor het maken van de foto: ze kunnen gemaakt worden met een telefoon, tablet of digitale camera. Bij voorkeur een staande foto waarbij het gezicht goed in het midden staat.
De foto’s kunnen uiterlijk 1 mei per mail of per whatsapp verstuurd worden naar: selfie@pknanloozuidlaren.nl of 06 12 1968 12.

Wat gebeurt er met de foto?
Dat kunnen we helaas niet zeggen. Het project belooft allerlei verrassingen en het kenmerk van een verrassing is natuurlijk dat er vooraf niet veel over bekend is. Wel kunt u erop vertrouwen dat er op een creatieve én zorgvuldige manier mee omgegaan zal worden. De foto’s worden alleen voor dit project gebruikt en worden na afloop verwijderd. Als u meekijkt naar de kerkdienst van 16 mei in de Laarkerk zal alles u duidelijk worden. Alle kans dat u tijdens deze dienst heel veel gemeenteleden weer eens te zien krijgt.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid! Wij kijken uit naar de foto’s.

hartelijke groeten namens de ‘werkgroep kindermoment‘

 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail