• Start
  • Running dinner wijk Zuid

Running dinner wijk Zuid

running dinner laarkerk zuidlarenOp vrijdag 12 februari staat het jaarlijkse ‘running dinner’ in de wijk Zuid gepland. Vanwege alle beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen zal ook dit niet op de normale manier kunnen plaatsvinden.

Maar we laten ons niet uit het veld slaan! De koks van dit jaar vragen we dan ook om ‘afhaalmaaltijden’ te bereiden. En dat hoeven ze deze keer niet alleen te doen. We verzorgen een online kookworkshop, via Zoom, waarbij de koks ondersteuning krijgen tijdens het bereiden van de maaltijd. Degenen die het eten komen afhalen krijgen de gelegenheid om mee te kijken, een live ‘kijkje in de keuken’. Zo kunnen we elkaar toch ontmoeten en hebben we een gezellige vooravond met elkaar.
We stellen i.v.m. de online workshop twee menu’s op, een menu met vis/vlees en een vegetarisch menu. De koks ontvangen van ons o.a. het recept van één van de menu’s.
De deelnemers vragen we om vooraf een keuze te maken voor één van beide menu’s. Om logistieke redenen vragen we mensen uit één huishouden om beiden hetzelfde menu te kiezen. Ook vragen we, indien mogelijk, een bijdrage van €10 per maaltijd.

Opgave, zowel voor het koken als voor het afhalen van een maaltijd, kan vanaf nu bij ondergetekende, geeft u bij aanmelding zowel uw mailadres als telefoonnummer door. Mocht u geen ervaring hebben met Zoom geeft u dat dan aan bij aanmelding. In de week voorafgaand aan 12 februari komt dan iemand bij u thuis langs om Zoom te installeren en u te vertellen hoe hiermee om te gaan.

We houden u per mail op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht ook het afhalen van maaltijden niet mogelijk zijn a.g.v. corona maatregelen dan stellen we onze plannen bij.
We hopen elkaar zo op 12 februari toch ‘online’ te ontmoeten en te genieten van een lekkere maaltijd.
Hartelijke groeten, namens het wijkteam Zuid,
Tineke Scholte, tinekescholte@laarkerk.nl, 050 4093223

 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2020 PKN Anloo - Zuidlaren