• Start
  • Dorpskerk en Magnuskerk geopend voor gedenken

Dorpskerk en Magnuskerk geopend voor gedenken

gedachtenisdienst laarkerk zuidlarenZondag 22 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar en op die zondag gedenken wij degenen die het afgelopen jaar overleden zijn. Omdat we vanwege de bekende maatregelen maar een beperkt aantal mensen tijdens de kerkdienst kunnen ontvangen, willen de kerkenraden van de Magnuskerk in Anloo en de Dorpskerk in Zuidlaren na afloop van de dienst de kerk openstellen voor ieder die een overledene wil gedenken. U bent welkom tussen 11.15 en 13.00 uur. De predikanten en ook enkele leden van het pastorale team zijn dan in de kerk. U kunt, als u daaraan behoefte heeft, met hen spreken of een afspraak maken voor een gesprek op een later tijdstip.

Een enkele opmerking van organisatorische aard:
Voor de Magnuskerk vragen we u dringend om uw komst per mail aan te melden bij de heer Janse, de scriba van de Magnuskerkgemeente. Zijn mailadres is: magnuskerk-scriba@pknanloozuidlaren.nl. U krijgt van hem bericht over het tijdstip waarop u welkom bent.

Voor Dorpskerk hoeft u uw komst niet aan te melden, maar het kan zijn dat u even moet wachten als het in de kerk wat te druk is. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met de heer Nijmeijer, scriba van de Dorpskerkgemeente; mailadres rnijmeijer@pknanloozuidlaren.nl

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren