• Start
  • Magnusfair 18 april

Magnusfair 18 april

magnusfair rommelmarkt magnuskerk anloo 01Het is weer voorjaar en dus de hoogste tijd om de circulaire economie aan te jagen met onze 32ste editie van de Magnusfair. Omdat we afhankelijk zijn van inbreng van uw overbodige spullen is er reden te meer om de voorjaarschoonmaak niet te laat te beginnen zodat er genoeg verkoopbare zaken loskomen. Een goede inbreng stimuleert een goede opbrengst en die opbrengst gaat dit jaar in zijn geheel naar het onderhoud van onze monumentale Magnuskerk.

De inbrengdagen zijn dit jaar op 16 en 17 april tussen 14 en 18 uur in de kerk van Anloo. Bij de inbreng hebben we weer een streng innamebeleid. We willen nog steeds zaken zoals speelgoed, cd’s, kleding, glas en serviesgoed, gereedschap, potten, pannen, vazen enzovoort. Ook boeken zijn nog steeds zeer welkom. Tijdschriften en encyclopediën zijn onverkoopbaar en horen inmiddels bij het oud papier. Verder is meubilair en electronica niet meer welkom. We kunnen wel weer cartridges en mobieltjes gebruiken. Onze medewerkers kunnen u vlot verlossen van al uw overcomplete waren op de aangekondigde tijden.

Inbreng van een cake of hartige taart voor ons Magnuscafé is welkom net als voorheen. Nieuw op culinair gebied is ons koekje van eigen deeg dat speciaal ontworpen is voor deze gelegenheid. Dit koekje heeft de toepasselijke naam 'Magnus Tong' gekregen. Het wordt gemaakt van een echt drents meelproduct: gemalen veldbonen. Dit meel is eiwitrijk en glutenarm. Ik heb inmiddels de tongtest gedaan en kan zeggen dat het een heerlijk koekje is. We zoeken nog bakkers voor dit product. Opgeven voor het maken van dit product kan via de email: m.heeres@pknanloozuidlaren.nl.

Voor aankondiging van de markt willen we ook gebruik maken van ons eigen netwerk: we hebben postertjes gemaakt op A-4 formaat die je voor het raam kan hangen zodat er maximale ruchtbaarheid kan worden gegeven aan onze Magnusfair. Deze raambiljetjes liggen in de kerk zodat een ieder die kans ziet er een plek voor te vinden ze kan meenemen om ze te gebruiken.

We zien u hoe dan ook graag op zaterdag 18 april van 10 tot 14.00 uur, eventueel met sjaal en muts, op het feestterrein in en rondom de kerk van Anloo. Binnen staat de fair-trade koffie klaar en er is keus tussen allerlei versnaperingen. Daarna kunt u weer gezellig bijpraten en kijken (en kopen natuurlijk…) Ik kijk in ieder geval weer reikhalzend uit naar deze gezellige dag en we hopen weer op een prachtige opbrengst.

Namens de Magnusfaircommissie,
Job de Heer

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren