Skip to main content

Rollatorcheck bij het Repair café

rollator check repair cafe zuidlaren(Geannuleerd)

Gun uw rollator een gratis check! Het voorjaar komt er weer aan en velen gaan na de winter met hun rollator weer naar buiten voor een wandeling. Maar is uw rollator nog wel in goede staat en veilig? Werken de remmen nog goed? Zitten de handvatten nog goed vast? En hoe is uw houding achter uw rollator?

Daarom staan op woensdag 8 april 2020 van 13.00 tot 15.30 uur vrijwilligers van de ANWB en het Repair Café Zuidlaren klaar om uw rollator te controleren op mogelijke gebreken. De check vindt plaats op het Werkplein op het terrein van Lentis in Zuidlaren (hoofdroute tot het eind volgen).

Jaarlijks belanden 2400 ouderen op de Spoedeisende Hulp na een val met een rollator. Voorkom ongelukken door zeker te weten dat uw rollator in goede staat is. Daarom is een check van uw rollator erg belangrijk om in een vroeg stadium problemen of gebreken te kunnen constateren en te verhelpen, voordat er iets ernstigs kan gebeuren!

Ook kan een slecht afgestelde of gebrekkige rollator lichamelijke problemen opleveren, zoals een pijnlijke rug, schouders en polsen.

Na controle en eventuele gratis reparatie van uw rollator krijgt u de 'Tips veilig lopen met de rollator' mee en stellen we uw rollator zonodig op de juiste hoogte af. Meer informatie: https://www.repaircafezuidlaren.nl/

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail