• Start
  • Digitale kalender veertigdagentijd

Digitale kalender veertigdagentijd

digitale kalender pkn anloo zuidlarenKomende winter gaan we benutten voor het maken van onze eigen digitale veertigdagentijdkalender! Een kalender die voorafgaand aan de veertigdagentijd op onze website komt te staan met allerlei Bijbelteksten en foto’s. Het idee is opgedaan op een intercollegiale diaconale bijeenkomst in Borger.
Zowel de suggesties voor Bijbelteksten als de digitale foto’s ontvangen we graag van jullie! Over de haalbaarheid van een ‘papieren kalender’ denken we nog na. Het thema van de veertigdagentijd 2020 is: ‘Sta op!’

Welke Bijbelteksten raken, bemoedigen, spreken aan en/of passen bij de veertigdagentijd en dit thema? Laat het ons weten! Dat kan via de mail (zie hieronder), maar verzoekjes kunnen ook worden ingediend bij onze pastorale medewerkers en/of predikant.

Ook foto’s die aansluiten bij dit thema en zijn genomen in de omgeving van Anloo/Zuidlaren zijn van harte welkom! ‘Oude’ foto’s kunnen worden ingediend, maar ook nieuwe. Nieuwe die u op eigen gelegenheid maakt, maar u kunt ook met een groepje collega fotografen op pad: er is namelijk een pknanloozuidlaren fotoclub! Wat u ook heeft: telefoon, compact camera, digitale spiegelreflexcamera (waar u al wel of niet mee overweg kunt), u kunt bij ons terecht om samen foto’s te maken voor de veertigdagentijdkalender! U kunt hiervoor contact opnemen met Gerrit Denekamp.

Natuurlijk kunt u foto’s uit uw eigen collectie aanleveren zonder te participeren in de activiteiten van de fotoclub.
U/jij kunt de foto's insturen via: veertigdagentijdkalender@pknanloozuidlaren.nl
NB: wanneer u foto’s inlevert, geeft u toestemming voor het gebruik van de foto’s voor de (digitale) kalender op de website van PKN Anloo - Zuidlaren.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren