Skip to main content

Openlucht Pinksterdienst

openlucht pinksterdienst 2019 pkn anloo zuidlaren*** De dienst wordt buiten gehouden ***

Ook dit jaar hopen wij met Pinksteren weer een oecumenische openluchtdienst te houden. Deze wordt gehouden op zondag 9 juni, om 10.00 uur op het grasveld naast de Ontmoetingskerk op het Dennenoord-Lentisterrein. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Laarkerk, maar wij hopen natuurlijk dat dat niet nodig zal zijn. Houd u bij onzekere weersomstandigheden de website in de gaten!

Het thema van de dienst is deze keer: ‘Doeslief’, inhakend op de SIRE campagne die momenteel onder deze titel wordt gehouden. Ook zal de band van U-nited aan de viering meewerken, wat er ongetwijfeld een fris en jeugdig tintje aan zal geven. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten georganiseerd – ook zij zijn dus van harte welkom!
De leiding van de dienst is deze keer in handen van ds. Robert-Jan ten Have, in samenwerking met de voorgangers van de andere vier deelnemende kerken. Na afloop is er ruim de gelegenheid om koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Wilt u zo mogelijk een eigen stoel meenemen en een kan koffie met wat lekkers?
We hopen op een feestelijke en Geestrijke viering.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail