Skip to main content

Musical ‘Gaan voor Goud’

header musical gaan voor goud pkn anloo zudlaren 01Graag brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe musical ‘Gaan voor Goud’.
De musical gaat over de weg van een coach en zijn sportteam. Een weg met hoogte en dieptepunten. Vreugde, levensvragen, verdriet… en keerpunten in een leven. Verschillende personages in de musical hebben hun eigen kijk op de dingen. Door keerpunten in het leven kunnen die soms ook wel veranderen…
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het schrijven van het script en de liedjes.

Op dit moment worden de muzikale arrangementen en koorpartituren geschreven door Kars Denkema en onze nieuwe dirigente die het koor zal begeleiden.
Dit is Elsanne Brinkhuizen. Zij is geboren in Zuidlaren en woont momenteel in Annen. Haar studie muziekschooldocente heeft ze gevolgd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en in 2012 is ze afgestudeerd. Samen met haar man heeft zij de muziekschool 'De Hoge Noot' in Zuidlaren (muziekschooldehogenoot.nl). In tegenstelling tot de voorgaande musicals hebben we gekozen voor twee regisseurs. Als bekende regisseur Wim Dijkema en als assistent-regisseur Tineke van Stipriaan.
Tineke is bekend met het theater, zowel spelen als regisseren. 
Met dit team en hopelijk met jullie kijken we uit naar een leuk, gezellig en inspirerend musicalseizoen 2019-2020.

Alvast voor in de agenda's.
De informatieavond staat gepland op maandagavond 13 mei om 20.00 uur en de audities worden gehouden op maandagavond 27 mei om 20.00 uur, locatie De Meent.
De repetities starten na de zomervakantie. Zoals gebruikelijk zal dit op de maandagavond in de Meent plaatsvinden. De uitvoering staat inmiddels gepland op 6, 7 en 8 maart 2020.
We hopen op jullie komst.

Meer informatie en aanmelden: https://gaanvoorgoud.nu/

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail