Skip to main content

Magnusfair

magnusfair rommelmarkt magnuskerk anloo 01Dit jaar valt de Magnusfair extra fris uit. Het is vroeg in het voorjaar dat de 31ste editie van onze rommelmarkt zal worden gehouden. Omdat we afhankelijk zijn van inbreng van uw overbodige spullen is er reden te meer om de voorjaarschoonmaak vroeg te beginnen zodat er genoeg verkoopbare zaken loskomen. Een goede inbreng stimuleert een goede opbrengst en die gaat zoals altijd naar twee doelen. De ene helft van de opbrengst gaat naar het onderhoud van de Magnuskerk en de andere helft gaat naar het diakonale project van de gezamelijke kerken van Anloo en Zuidlaren. Dit project genaamd Alafya Foundation is kleinschalig en ondersteunt wezen en andere kwetsbare kinderen in Ghana door het verstrekken van basisbehoeften aangeboden in een huiselijke omgeving, zodat de kinderen kunnen opgroeien en zich ontwikkelen tot verantwoordelijke volwassenen die in staat zijn om voor zichzelf te zorgen.
Tijdens de Magnusfair willen we ook gebruikte cartridges en mobieltjes gaan inzamelen. De grondstoffen kunnen verantwoord gerecycled worden en de opbrengst komt ook ten goede aan het project Alafaya.


We zien u hoe dan ook graag op zaterdag 6 april van 10.00 tot 14.00 uur, eventueel met sjaal en muts, op het feestterrein rondom de kerk van Anloo. Binnen staat de fair trade koffie klaar en er is keus tussen allerlei versnaperingen. Daarna kunt u weer gezellig praten en kijken (en kopen natuurlijk…) Ik kijk in ieder geval weer reikhalzend uit naar deze gezellige dag en hopen op een prachtige opbrengst voor de goede doelen.
Namens de Magnusfaircommissie,
Job de Heer magnusfair@pknanloozuidlaren.nl

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail