• Start
  • Hij komt, hij komt… De Zuidlaarder Scheurkalender

Hij komt, hij komt… De Zuidlaarder Scheurkalender

onthulling zuidlaarder scheurkalenderIn de eerste week van december krijgt iedereen in Zuidlaren en inwoners in een paar omliggende dorpen een gratis Scheurkalender. Uniek, want er is geen dorp dat een eigen scheurkalender heeft. Jongeren van World Servants brengen de kalender bij iedereen thuis; daar hoef je niets voor te doen. De kalender staat vol met acties, puzzels, persoonlijke verhalen, felicitaties, aardigheidjes en reclames. Misschien staat u er zelf wel in, omdat u door de buren in het zonnetje wordt gezet? En u wordt uitgenodigd niet alleen de kalender te gebruiken maar ook mee te doen met activiteiten gedurende het hele jaar 2019. De waarde van alle actiebonnen is € 650. Het is dus meer dan de moeite waard.

Jongeren steunen daarmee het goede doel in Ghana
In de zomer van 2019 gaan 35 jongeren en begeleiders naar Ghana om daar voor 400 kinderen die nu geen goed onderwijs hebben te gaan bouwen. Er worden lerarenwoningen gebouwd zodat leraren in de dorpjes kunnen blijven en zowel onder schooltijd als buiten schooltijd de kinderen kunnen helpen om hun dromen waar te maken. De jongeren betalen alle eigen kosten zelf, maar de kosten die direct voor het goede doel zijn worden gespaard. De Zuidlaarder Scheurkalender is daar een voorbeeld van. De kalender krijgt u gratis! Het staat u vrij iets in de collectebus te doen voor het goede doel.

De onthulling op 24 november om 14.00 uur
Op zaterdag 24 november word de 1e Zuidlaarder scheurkalender overhandigd aan Berend Botje en Burgemeester Thijsen. Om 14.00 uur bij de Rabobank (en het beeld van Berend Botje natuurlijk). Kom om 14.00 naar het brinkje bij de Rabobank. De Rabobank heeft deze actie mede mogelijk gemaakt. Met liederen over de scheurkalender door het speciale World Servants koor, een ontroerende ode aan de scheurkalender, een verrassende en passende onthulling en een traktatie voor deze “newborn Scheurkalender” maken we er een leuk half uurtje van. U bent dus van harte welkom vanaf 14.00 uur. 

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren