• Start
  • Programma Startzondag 23 september

Programma Startzondag 23 september

startzondag 18 pkn anloo zuidlarenAl weer enkele jaren is het traditie om na de zomervakantie samen als kerken te starten. We beginnen dit jaar om 10.00 uur met een gezamenlijke dienst in de Magnuskerk. Na de dienst gaan we zoals gebruikelijk verder met een kop koffie of iets fris met wat lekkers erbij.
Na de koffie gaan we rond 12.00 uur beginnen met een aantal activiteiten waaruit gekozen kan worden en die in het teken staan van het thema van deze startzondag ´Een goed gesprek`. Van wandeling, spel tot muzikale oefening. Daarbij rekenen wij op vele goede gesprekken.
Tegen enen gaan wij ons vervolgens opmaken voor de lunch en na de lunch, zo tegen tweeën, eindigen we met een slotlied. Dat is in grote lijnen de opzet van de morgen/middag.

Nog even aandacht voor hen die dit leuk vinden: neem iets mee van thuis wat voor jou van betekenis is voor je geloof/levensbeschouwing of voor de manier waarop je in het leven staat. Een voorwerp, tekst, foto, een afbeelding, een lied, Bijbeltekst of gedicht of iets anders dat voor jou waardevol is.

Tot slot, omdat we niet weten hoe het weer zal zijn, is het misschien raadzaam een paraplu mee te nemen. Hopelijk niet nodig, maar wie weet.
We ontmoeten jullie graag op 23 september.

De startzondagcommissie

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren