• Start
  • Brugdienst Laarkerk en Overstapdienst Dorpskerk

Brugdienst Laarkerk en Overstapdienst Dorpskerk

overstapdienst brugdienst pkn anloo zuidlarenDe zomer komt weer in zicht, we hebben dat al gemerkt aan de mooie temperaturen in de maand mei en een deel van juni. Het betekent ook dat het afscheid van de basisschool in zicht komt en voor de kinderen ook een beetje het afscheid van de periode van de kindernevendienst. Graag willen we hierbij stilstaan in de kerk. Het is namelijk best een overgang van het vertrouwde van de basisschool, naar een nieuwe grotere school met deels nieuwe kinderen en nieuwe leraren. Maar ook een periode vol hoop, verwachting, nieuwe vrienden en vriendinnen. Ineens word je wereld groter en ben je op weg om een zelfstandig mens te worden. Tijdens deze brugdienst of overstapdienst willen we hierbij stilstaan.

In de overstapdienst van 15 juli van de Dorpskerk nemen Cécile, Marein, Myrthe, Noëlle en Rick afscheid van de kindernevendienst.

Van de Laarkerk nemen tijdens de brugdienst op 8 juli afscheid: Diederick, Elsa, Jing Jing, Joost, Kasper, Mas, Qi-Jun en Sarah.

Bij de geboorte en bij jullie doop werd ook een belangrijk moment in jullie leven gemarkeerd. Nu  tijdens de aankomende brugdienst c.q. overstapdienst willen we vieren dat jullie groot zijn geworden en de brug of overstap maken van de kindernevendienst naar een plekje in de kerk.
We hopen dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan op weg naar een grotere stap in jullie leven en willen jullie bedanken voor de fijne tijd die we samen met jullie hebben gehad.

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren